Wolfroy

Han er inspireret af stærke amerikanske sanger/sangskrivere som Will Oldham (Bonnie”Prince” Billy) og Damien Jurado og selvom han har begge ben solidt plantet på jorden, er han alligevel flere gange fløjet til USA for i Nashville at lade kreativiteten og skrivelysten få frit løb. Han er en sammensat herre, 25-årige Christian Poulsen, manden bag Wolfroy, men han er samtidig en moden og afklaret ung mand, der har en temmelig præcis idé om, hvad han vil med sin musik.

”Jeg vil helst ikke fremstå for poetisk eller kunstnerisk i min lyrik. Jeg vil egentlig bare gerne have lov til at sætte ord på nogle tanker. Det må gerne være simpelt og håndgribeligt. Det er mit håb, at mit forsigtige og undrende væsen kommer til udtryk i musikken og at nogen kan spejle sig i det.”

Og det kommer i dén grad til udtryk på mandens intime og inderlige, fortrolige og udkrængende debutalbum, der på samme tid rummer masser af vidunderligt iørefaldende melodier, stærke stemninger samt såvel tyste som storladne elementer. Et værk, der tæller en generøs stribe sange spundet om Christians dybe, indtagende stemme, rolige og raffinerede guitarspil og ikke mindst sange med et budskab.