Velvet Volume

“Velvet Volume har indtaget Europa”

ROLLING STONE (Germany) HOTLIST 2018

Således skrev GAFFA i deres reportage fra Reeperbahn Festival 2017.

“Stor aften med dansk band, der kan gå hele vejen”, ”Hjemmebanesejr”, “Lokale heltinder gjorde det umulige”, “Uden tvivl Årets Koncert”, “De spillede den bedste koncert i år. Punktum” er blot nogle af de udtalelser pressen efterlader sig i kølvandet på en koncert med Velvet Volume.

Med stående ovationer til liveshows som P6 Beat Rocker Koncerthuset, GAFFA Prisen og en uovertruffen performance til Kronprinsparrets Priser på nationalt tv, flere udsolgte koncerter, utallige shows på venues og festivaler taler Velvet Volume’s præstationer for sig selv. Efter bandets optræden på SPOT Festival 2017 skrev GAFFA:

“Med andre ord: Rocken er ikke død, og Velvet Volume giver den nyt liv.”

Se ‘Honey’ live fra P6 Beat Rocker Koncerthuset her

D. 6. oktober 2017 udgiver Velvet Volume deres længe ventede debut album ‘Look Look Look!’. Velvet Volume holder fast i deres autentiske, unikke rocklyd, da alle sange er indspillet live i studiet.

Senest har Velvet Volume imponeret den udenlandske musikbranche og det tyske rock-publikum ved den prestigefyldte Reeperbahn Festival i Hamburg, hvor bandet blev udvalgt til bl.a. at spille ‘Best of Showcases’. Kun syv af de mere end 400 bands fik lov at spille på denne scene. Desuden pakkede de det legendariske spillested Indra til bristepunktet, til The Danish Night, også præsenteret af festivalen selv og Music Export Denmark. GAFFA skrev bl.a.:

“En fyldt sal i det legendariske Beatles-spillested Indra var aldrig i tvivl om, at det var noget særligt, de var vidne til lørdag aften”. Læs hele anmeldelsen her

De tre søstre Noa, Naomi og Nataja Lachmi har tilsammen spillet musik i 42 år, trods en gennemsnitsalder på 19 år.

I 2013 dannede de bandet Velvet Volume og spillede deres første koncert på Grimfest, Aarhus – to år senere spillede de på samme festival og modtog 5 ud af 6 stjerner fra musikmagasinet GAFFA. Selv samme magasin placerede dem på forsiden i februar 2016 med en tre siders artikel i bladet. Læs interview http://gaffa.dk/artikel/103971/ikke-en-fucking-dognflue-pa-vejen-med-velvet-volume

Også Soundvenue, Berlingske og Politiken har tidligere bragt artikler og interviews med bandet. Læs bl.a. her

Anmeldelser

Pumpehuset, 25-03-2016 – 5/6 – Læs her
Northside Festival, 19-06-2016 – 5/6 – Læs her
Northside festival, 19-06-2016 – 5/6 – Læs her
Grimfest 2015, 01-08-2015 – 5/6 – Læs her

Se Velvet Volume live fra Northside 2016 her

Velvet Volume tour dates