PALA

YOUNG GUN LOVE

De fire unge mænd i PALA oser af coolness, fortvivlet længsel og hengivenhed til det modsatte køn. Deres musik fortæller historien om ung, utæmmelig og uforklarlig kærlighed.

PALA udgiver i foråret 2018 deres debut EP med numre skrevet og produceret i løbet af sommeren og efteråret 2017.

PALA spillede til SPOT Festival 2017 og modtog en meget flot anmeldelse fra musikbloggen Poplish, der skrev:

“Nummeret Baby You’re Mine føltes som den slags teenage forelskelse hvor man hele tiden har sommerfugle i maven. Det var heldigvis også den overordnede følelse jeg gik ud fra koncerten med… Koncerten var derfor et overflødighedshorn af sprøde toner, og en temmelig sexet vokal der fik alle til at trippe i skoene.” Læs anmeldelsen her

Forsanger Søren Ulsig besidder en vokal der, ved første lyt, synes at tilhøre en aldrende, sølvrævet crooner og ikke en 24-årig ung mand. PALA befinder sig i spændingsfeltet mellem The National, Phil Collins og Depeche Mode. De fængende omkvæd, de storladne trommer og gennemarbejdede produktioner vidner om et meget talentfuldt band med stort internationalt potentiale.

Senest skrev GAFFA’s anmelder:

“De er et popband, lige indtil man blinker, og pludselig har fornemmelsen af at stå over for et stadionrockband. Særligt i de instrumentale dele bliver følelserne storladne, og man bliver mindet om, hvor dygtige musikere det er, der gemmer sig bag den lettilgængelige pop.” Læs anmeldelsen her

PALA er et broderskab af fire meget nære barndomsvenner og det kommer tydeligt til udtryk i musikken. Søren, Kristoffer, Jens og Niklas skaber musik til nattens dansegulv. Sammen guider de stilsikkert deres publikum gennem en koncert og sikrer, at alle føler sig personligt inviteret af bandet selv.