Favor

Favor tør at være pop

Favor skaber et nutidig spind på 70’er og 80’ernes store pop-æra. Favor debuterede sidste år og de seneste 12 måneder har blandt andet budt på Bremens Nye Toner, en velbesøgt forårstour og en debut koncert for et udsolgt Vega som support for norske Sigrid. Favor har nu taget sit live band med i studiet og dermed kombineret kærligheden til 80’er melodierne med en organisk instrumentering og skabt sin nostalgiske retro-sound, der er blevet sammenlignet med både Haim og Alphabeat samt Kindness og Superheroes.

Seneste single fra Favor udkom i juni 2018 og har allerede mere end 72.000 afspilninger på Spotify.

Favor udgav sin første single ‘Hole In The Heart’ d. 13. oktober 2017.

“Min veninde blev født med et hul i hjertet. Et fysisk hul – lige der – midt i hjertet. Hun har altid ment, at det hulrum har gjort det svært for hende at binde sig, men det er jeg ikke enig i. Når kærligheden bliver for ægte, eller kommer for tæt på, er vi mange som søger efter udvejen – en undskyldning for at komme væk. Vi er mange med et hul i hjertet”, udtaler Favor om Hole In The Heart.

Selvom ‘Hole In The Heart’ er inspireret af en sørgelig historie, så fortæller sangen også en historie om håb og kærlighed, og så er nummeret i øvrigt ganske passende til dansegulvet.

Siden januar 2016 har Favor skrevet og produceret sange med sine musikalske legekammerater og er nu klar til at vise verden, hvordan Favor lyder og er.

“Favor er lækker synthpop, der giver dig lyst til at veksle alle dine penge til 2-kroner og smide dem efter den nærmeste arcade-hal. Det er positivt, opløftende og noget der bedst høres i lilla neon lys, med en drink i hånden, du ikke kan navnet på og det er også lige meget, for du spilder den alligevel, når du danser!”, udtaler P3-vært Mads Gundersen.

Ligesom musikken er velproduceret er også artworket, og den æstetiske signatur der omfavner Favor,  gennemarbejdet og med en klar påskønnelse af skønheden i klare neonfarver – også inspireret af Whitney, Cyndi og Phil.

‘Hole In The Heart’ er indspillet og co-produceret af Søren Christensen (The Blue Van, Nabiha, M.I.L.K., Fallulah).